Point.md logo
Новости
28 Мая 2011, 13:50
00326

Fotografii incredibile din tara violurilor. Cum se vede teroarea in roz

28 Мая 2011
0326

Congo este o tara a contrastelor. A fost denumita de curand cea mai rea tara pentru femei. Aici au loc 48 de violuri pe ora. Cu toate aceste orori, un fotograf gaseste felul in care sa ilustreze imbietor ceva ce este de fapt socant. Tehnica folosita de Richard Mosse se numeste IR - fotografie in infra-rosu. Doar asa reusim sa vedem tara numita Congo ca pe o lume noua. Desi pare bizara, macar nu mai inspira teama si violenta. Magenta, culoarea dominanta in fotografiile de mai jos, creeaza o ...

Congo este o tara a contrastelor. A fost denumita de curand cea mai rea tara pentru femei. Aici au loc 48 de violuri pe ora. Cu toate aceste orori, un fotograf gaseste felul in care sa ilustreze imbietor ceva ce este de fapt socant.


Tehnica folosita de Richard Mosse se numeste IR - fotografie in infra-rosu. Doar asa reusim sa vedem tara numita Congo ca pe o lume noua. Desi pare bizara, macar nu mai inspira teama si violenta. Magenta, culoarea dominanta in fotografiile de mai jos, creeaza o atmosfera misterioasa, de o neobisnuita frumusete.