Point.md logo
Новости
21 Мая 2011, 13:22
00366

INCREDIBIL. O fetiță de 7 ani din Chișinău, care a căzut de la etajul cinci, a scăpat vie și nevătămata

21 Мая 2011
0366

O fetiţă de 7 ani, care a căzut de la etajul 5 al unui bloc din capitală, a scăpat vie şi nevătămată. Norocul copilului a fost că s-a oprit în streaşina de la etajul 4. Ofiţerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Liliana Puşcaşu, a declarat pentru Info-Prim Neo că incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 20 mai, pe strada Academiei. De la etajul 4 copilul a fost dat jos de salvatori. După ce i s-a acordat primul ajutor s-a stabilit că nu a suferit ...

O fetiţă de 7 ani, care a căzut de la etajul 5 al unui bloc din capitală, a scăpat vie şi nevătămată. Norocul copilului a fost că s-a oprit în streaşina de la etajul 4.

Ofiţerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Liliana Puşcaşu, a declarat pentru Info-Prim Neo că incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 20 mai, pe strada Academiei.

De la etajul 4 copilul a fost dat jos de salvatori. După ce i s-a acordat primul ajutor s-a stabilit că nu a suferit nicio fractură, doar că s-a ales cu o sperietură zdravănă.