Point.md logo
Новости
6 Марта 2011, 10:00
00467

Caz SOCANT: "Am venit de la scoala si am nascut. Nu am stiut de copil"

6 Мар 2011
0467

O eleva din clasa a noua din satul Codreanca, Straseni si-a cerut voie in timpul orelor pentru a iesi sa... nasca. Adolescenta in varsta de 16 ani spune ca tatal copilului este un unchi de-al sau, cu care minora intretinea relatii sexuale de la 12 ani, transmite PRO TV. Nasterea a fost primita acasa de catre bunica fetei. Declaratiile adolescentei sunt de-a dreptul tulburatoare ― ea spune ca nu si-a dat seama ca este insarcinata decat atunci cand copilul a venit pe lume. Anastasia a devenit ...

O eleva din clasa a noua din satul Codreanca, Straseni si-a cerut voie in timpul orelor pentru a iesi sa... nasca. Adolescenta in varsta de 16 ani spune ca tatal copilului este un unchi de-al sau, cu care minora intretinea relatii sexuale de la 12 ani, transmite PRO TV.


Nasterea a fost primita acasa de catre bunica fetei.


Declaratiile adolescentei sunt de-a dreptul tulburatoare ― ea spune ca nu si-a dat seama ca este insarcinata decat atunci cand copilul a venit pe lume. Anastasia a devenit mama acum o luna. Ea spune ca tatal copilului este unchiul sau, in varsta de 20 de ani care locuia impreuna cu ea si cu bunica. Fata povesteste ca intretinea de vreo patru ani relatii sexuale cu el, dar nu a spus nimanui pentru ca acesta o ameninta.


Anastasia afirma ca nu a stiut despre sarcina decat atunci cand si-a vazut copilul. Nu avea cine sa-i spuna despre toate astea, se plange ea. Tata nu are, iar mama este internata la spitalul de psihiatrie.


Intreaga poveste o veti putea urmari la Stirlie PRO TV de la orele 20:00.
http://stireazilei.md/c-0-7566,-VIDEO-Caz-SOCANT-quot-Am-venit-de-la-scoala-si-am-nascut-Nu-am-stiut-de-copil-quot-