Point.md logo
17 Сентября 2011, 10:11
1 636

VEZI cu ce impresii au rămas oaspeţii veniţi la nunta lui Ilan Shor cu Jasmin

De muzică, dans şi bucate alese au avut parte oaspeţii care au participat la nunta interpretei Jasmin şi a omului de afaceri moldovean Ilan Şor. Luxul se pare că a fost cuvântul de ordine al petrecerii, iar potrivit invitaţilor, meniul a fost pe măsura evenimentului. Invitaţii s-au declarat încântaţi de modul în care a fost organizată petrecerea. "Surpiză din partea artiştilor. Doamna mireasă a cântat, cum să nu cânte. Eu am dansat, toţi împreună, ce nu vedeţi că eu sunt obosit", a declarat ...

De muzică, dans şi bucate alese au avut parte oaspeţii care au participat la nunta interpretei Jasmin şi a omului de afaceri moldovean Ilan Şor. Luxul se pare că a fost cuvântul de ordine al petrecerii, iar potrivit invitaţilor, meniul a fost pe măsura evenimentului.

Invitaţii s-au declarat încântaţi de modul în care a fost organizată petrecerea.

"Surpiză din partea artiştilor. Doamna mireasă a cântat, cum să nu cânte. Eu am dansat, toţi împreună, ce nu vedeţi că eu sunt obosit", a declarat Vladimir Voronin, deputat PCRM.

Igor Dodon, deputat PCRM spune că pentru familia sa această nuntă a fost una dintre cele mai frumoase: "Destul de bine organizată, superbă, a fost bine. 5 Şi sarmale tot au fost şi interpreţi moldoveneşti au fost, tot a fost".

"Nunta a fost foarte şi foarte bună, foarte veselă, am dansat, ne-am distrat. Şi eu de exemplu am primit o mare plăcere", a precizat Natalia Gordienco, interpretă autohtonă.

Valentin Iudaşkin spune că bucatele din Moldova sunt superbe, iar vinul moldovenesc i-a plăcut cel mai mult.

Invitaţii au evitat să spună, însă, ce cadouri le-au adus mirilor.

"Este secret, îl întrebaţi pe Ilan", a punctat Igor Dodon.

La nunta interpretei Jasmin şi a omului de afaceri moldovean Ilan Şor au participat peste 400 de invitaţi, iar aproape 200 au venit din Rusia.
Источник