Anul acesta, locuitorilor țării li se va oferi o gamă largă de produse de patiserie – cozonaci cu ciocolată, nuci, fructe uscate sau gem, transmite jurnaltv.md.
„În procesul de fabricație folosim doar ingrediente naturale – ouă proaspete, unt țărănesc, diverse umpluturi din fructe uscate, fructe de pădure, ciocolată, zahăr, stafide. Astfel, sortimentul pascal este unul vast, pentru toate gusturile și toate vârstele”, a declarat Tatiana Siloci, șefa serviciului de vânzări al întreprinderii.
Zilnic, brutarii coc aproape 2.000 de cozonaci.
„Am început producția de cozonaci și checuri, lucrăm 24/24. Zilnic producem în jur de 2.000 de bucăți, pe care le putem oferi consumatorilor noștri. Produsele noastre vor ajunge în primul rând în magazinele specializate”, a explicat Gabriela Tătăruș, șefa secției de marketing a întreprinderii.
Pe lângă celebrul panettone cu fructe uscate, ciocolată sau înghețată plombir, în acest an cofetarii propun și produse de patiserie cu umplutură de fistic.
„Suntem pregătiți să oferim consumatorilor un sortiment variat de produse pentru masa sărbătorilor pascale. Aș vrea să menționez panettonele, dar avem și produse exclusive, fabricate după rețete italiene cu umpluturi de ciocolată, plombir, lămâie și, noutatea acestui an, cu fistic”, a adăugat Gabriela Tătăruș.
Acum ne puteți urmări și pe Telegram, Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu ultimele știri.