Point.md logo
Новости
29 Декабря 2011, 20:12
00511

Gheorghe Andronic a semnat un contract cu Degerfors

29 Дек 2011
0511

Gheorghe Andronic are o nouă echipă. Internaţionalul moldovean s-a transferat de la Varnamo la o altă echipă din liga secundă a Suediei, Degerfors. Andronic a semnat cu formaţia suedeză un contract pentru doi ani. Noul său club, Degerfors a terminat sezonul trecut în Liga a doua pe poziţia a cincea. În 2010, Andronic s-a transferat în Croaţia la Dinamo Zagreb, mai târziu a fost împrumutat la Lokomotiv Zagreb iar apoi la NK Gorica. În acest an s-a transferat în Suedia la Varnamo însă nu a reuşit ...

 Gheorghe Andronic are o nouă echipă. Internaţionalul moldovean s-a transferat de la Varnamo la o altă echipă din liga secundă a Suediei, Degerfors.

Andronic a semnat cu formaţia suedeză un contract pentru doi ani. Noul său club, Degerfors a terminat sezonul trecut în Liga a doua pe poziţia a cincea. În 2010, Andronic s-a transferat în Croaţia la Dinamo Zagreb, mai târziu a fost împrumutat la Lokomotiv Zagreb iar apoi la NK Gorica.

În acest an s-a transferat în Suedia la Varnamo însă nu a reuşit promovarea în prima divizie suedeză. Gheorghe Andronic a debutat şi la naţionala mare a Moldovei. El reuşit să înscrie chiar la primul său meci împotriva selecţioantei din San-Marino.

Foto: adevarul.ro

Обсуждение доступно в  новой версии