Point.md logo
14 Июля 2016, 19:41
1 032

Usatîi, despre primarul de Șoldănești: Dacă este vinovat, va răspunde

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, vine cu declarații după ce primarul orașului Șoldănești, Ion Cuculescu, exponentul PN, a fost reținut de MAI și Procuratura Anticorupție într-un caz privind abuzul de putere.

Potrivit lui Usatîi, dacă vinovăția lui Cuculescu va fi demonstrată, acesta va răspunde pentru încălcările comise. Foto: Facebook/Renato Usatîi
Potrivit lui Usatîi, dacă vinovăția lui Cuculescu va fi demonstrată, acesta va răspunde pentru încălcările comise. Foto: Facebook/Renato Usatîi

Potrivit lui Usatîi, dacă vinovăția lui Cuculescu va fi demonstrată, acesta va răspunde pentru încălcările comise.

Într-o postare pe Facebook politicianul susține că a aflat de cele întâmplate noaptea, iar la momentul dat cunoaște mai multe detalii în privința dosarului lui Cuculescu.

„Ion Cuculescu este învinuit pentru că a acordat unui om cu 60 de foi de ardezie mai mult decât prevedeau normele legale. Suma prejudiciului ajunge la 6 mii lei. Cunoașteți atitudinea mea față de acte de corupție - dacă este vinovat, va răspunde. Dar am aflat mai multe lucruri interesante. Mâine procucorii vor cere 30 de zile pentru Ion Cuculescu, și aici apar mai multe întrebări. Dacă Vlad Plahotniuc a decis să se răzbune pe Partidul Nostru, vreau să spun că o face în zădar. Noi vom ține situația sub control”, a declarat Usatîi.

Amintim că potrivit denunțătorului, Cuculescu prin complicitate cu alte persoane, ar fi sustras un lot de foi de ardezie din rezerva de stat prevăzută pentru sinistraţii care au suferit în urma calamităţilor naturale, pe care le-ar fi comercializat ulterior.

Источник
Сообщить новость