Подписывайтесь на новости в

Point.md logo
3 Мая 2016, 11:16
7 886

Plahotniuc s-a ales cu o nouă funcție

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, efectuează în această perioadă o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, în calitate de „coordonator executiv al Consiliului Coaliţiei de guvernare”.

Vlad Plahotniuc, efectuează în această perioadă o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, în calitate de „coordonator executiv al Consiliului Coaliţiei de guvernare”.
Vlad Plahotniuc, efectuează în această perioadă o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, în calitate de „coordonator executiv al Consiliului Coaliţiei de guvernare”.

El a fost invitat de către Consiliul Atlantic să participe la cel mai important eveniment anual al acestei organizații, Distinguished Leadership Awards (Premiile pentru Lideri Internaționali Distinși), potrivit unui comunicat al serviciului de presă al Partidului Democrat.

În cadrul vizitei sale în SUA, în calitate de coordonator executiv al Consiliului Coaliţiei de guvernare, Vlad Plahotniuc are mai multe întrevederi cu înalţi oficiali din administraţia de stat a SUA, dar şi cu formatori de opinie şi reprezentanţi ai mediului de afaceri interesaţi să investească în ţara noastră.

Prima întrevedere a avut loc la Washington, capitala Statelor Unite, unde Plahotniuc a discutat cu experţii Consiliului Atlantic despre agendele economice şi de reforme la care s-a angajat guvernarea din Republica Moldova.

Potrivit PD, Vlad Plahotniuc a dat asigurări că noua coaliție de guvernare este consolidată şi determinată să îşi asume reformele complicate pe care le are de făcut.

Consiliul Atlantic este un cunoscut şi influent centru analitic din SUA. Înfiinţat în 1961, Consiliul Atlantic oferă expertiză şi consultanţă în domeniul afacerilor internaţionale inclusiv pentru reprezentanţii Administraţiei şi Congresului SUA.

Источник
Сообщить новость