Point.md logo
Новости
22 Февраля 2014, 08:32
341623

Caz incredibil în capitală! O femeie a născut în scara unui bloc

22 Фев 2014
31623
Anul trecut, la Centrul Mamei şi Copilului au fost îngrijiţi 24 de bebeluşi, care s-au născut la domiciliu sau în stradă.
Anul trecut, la Centrul Mamei şi Copilului au fost îngrijiţi 24 de bebeluşi, care s-au născut la domiciliu sau în stradă.

O femeie de 28 de ani din Bălţi a adus pe lume primul său copil, chiar în scara unui bloc. Totul a durat 10 minute, fără dureri sau complicaţii. Cazul a avut loc ieri, într-un cartier din capitală. Ulterior, mama şi bebeluşul au fost internaţi la Centrul Mamei şi Copilului.

În perioada sarcinii, Alina Kulinatiţkaia nu s-a aflat în evidenţa medicilor. Respectiv, nu a făcut nici investigaţiile medicale necesare.

Femeia spune că naşterea a luat-o prin surprindere, deoarece se aştepta că micuţul va veni pe lume în luna martie: "Mi s-a făcut rău pe drum. Mă durea burta şi imediat s-au rupt apele. Am născut înainte de a veni salvarea".

Potrivit medicilor, Alina a născut la termen un băieţel de două kilograme. Bebeluşul nu necesită tratament, deşi medicii spun că a avut nevoie de reîncălzire.

Anul trecut, la Centrul Mamei şi Copilului au fost îngrijiţi 24 de bebeluşi, care s-au născut la domiciliu sau în stradă.