point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 1128

Şi-a ucis părinții?

Cadavrele a doi soţi au fost descoperite în satul Valcinet, raionul Călăraşi, în dimineaţa zilei de sîmbătă, 3 decembrie . Suspectul principal este chiar fiul acestora, care la rîndul său a şi anunţat poliţia.Tînarul în vîrstă de 26 ani s-a întors recent de la muncă din Rusia ,iar rudele decedaţilor spun că deseori se iscau certuri între părinţi şi fecior. Potrivit vecinilor, victimele erau persoane care duceau o viaţă grea, consumau frecvent alcool şi se certau. Serviciul de presă al MAI anunţă că ...

Cadavrele a doi soţi au fost descoperite în satul Valcinet, raionul Călăraşi, în dimineaţa zilei de sîmbătă, 3 decembrie.

Suspectul principal este chiar fiul acestora, care la rîndul său a şi anunţat poliţia.Tînarul în vîrstă de 26 ani s-a întors recent de la muncă din Rusia ,iar rudele decedaţilor spun că deseori se iscau certuri între părinţi şi fecior.

Potrivit vecinilor, victimele erau persoane care duceau o viaţă grea, consumau frecvent alcool şi se certau.

Serviciul de presă al MAI anunţă că spre deosebire de femeia în vîrstă de 57 de ani, corpul bărbatului de 61 de ani avea semne de moarte violentă.

La moment, fiul victimelor se află în arest preventiv pentru 72 de ore.

Foto: a1.ro