point news
Новости
  • 7
  • 0
  • 2694

Candidat la funcția de primar bătut în timpul unei întâlniri electorale

Primarul degrevat al comunei Băcioi - bătut în timpul unei întâlniri electorale.
Primarul degrevat al comunei Băcioi - bătut în timpul unei întâlniri electorale.

Primarul degrevat al comunei Băcioi - bătut în timpul unei întâlniri electorale. Liberalul Vitalie Şalari susţine că cel care l-a lovit ar fi un amic de-al deputatului PD, Constantin Ţuţu și ar fi acționat la comanda acestuia.

Totul s-a întâmplat aseară, în satul Străisteni. Cu lovituri s-au ales şi tatăl lui Vitalie Şalari, dar şi fratele acestuia, care îl însoţeau. Toți trei au depus astăzi o plângere la Procuratura Generală, în care îl acuză pe deputatul Țuțu că ar fi pus la cale incidentul. Legislatorul nu a răspuns la telefon pentru a comenta. 

Totul s-a întâmplat în satul Străisteni, din comuna Băcioi, unde Vitalie Şalari, care candidează repetat la funcţia de primar, a mers să se întâlnească cu alegătorii. Printre cei care au venit să-l asculte se afla şi bărbatul din imagini, care s-ar fi prezentat drept locuitor al comunei Băcioi. Pentru că ar fi avut un comportament provocator, fratele lui Vitalie Şalari a scos camera şi a început să îl filmeze. Lucru care l-a deranjat pe individ. 

Mai mult, Vitalie Şalari susţine că la faţa locului și-ar fi făcut apariția şi deputatul Ţuţu, care, însă, nu ar fi coborât din mașină. 

Deputatul PD, Constantin Ţuţu, nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile. În urma altercaţiei, primarul degrevat al comunei Băcioi, Vitalie Şalari, împreună cu fratele şi tatăl său au depus o plângere la Procuratura Generală. Oamenii legii urmează să stabilească identitatea bărbatului care i-a agresat. Conflictul dintre membrul Partidului Liberal, Vitalie Şalari şi reprezentantul Partidului Democrat, Constantin Ţuţu durează încă dinaintea alegerilor parlamentare din noiembrie 2014. Recent, primarul degrevat l-a acuzat pe deputatul PD, originar din Băcioi, că i-ar fi organizat, percheziții din partea Centrului Naţional Anticorupţie. În timp ce instituția a negat că ar fi acționat la comandă politică, Ţuţu a refuzat să comenteze acuzaţiile.