Point.md logo
Новости
13 Декабря 2012, 21:11
331056

Cît a costat plecarea lui Sergiu Sîrbu din PCRM

13 Дек 2012
31056
"Interesant, cîți vor mai lua calea proxenentului înfuriat”, a scris politicianul.
"Interesant, cîți vor mai lua calea proxenentului înfuriat”, a scris politicianul.

400 mii de euro - este prețul pentru care Sergiu Sîrbu a părăsit Partidul Comuniștilor și fracțiunea parlamentară. Informația a fost dezvăluită de către Secretarul CC al PCRM, Iurie Muntean pe pagina sa de Facebook.

”Ceban s-a lăsat cumpărat ieftin! Cel din prezidiul Parlamentului - proprietarul PeDe și-a achiziționat o nouă animăluță, pentru care a dat cu 150 de mii mai mult decît în cazul cu Vanecika...Vanea de aveai răbdare încă o lună precum Serioja, ți-ai fi cumpărat încă un apartament în centrul Chișinăului... Interesant, cîți vor mai lua calea proxenentului înfuriat”, a scris politicianul.

Totodată, Iurie Muntean a făcut o remarcă, menționînd că ”recent, unul din tovarășii mei, care demult s-a stabilit cu traiul și este fericit în cea de-a Cincea Republică Franceză, m-a amuzat, spunîndu-mi că, pentru simplitate, dar și pentru economisirea timpului capitalist, reprezentanții minorităților sexuale, și anume bărbații gay sunt numiți de către francezi, ATENȚIE: în transcripția rusă ”PeDe” (accentul cade pe ultima silabă). Să vezi ce coincidență!? ”