Point.md logo
20 Мая 2011, 13:58
1 508

Igor Dodon se intilneste astazi cu prim-ministrul Belgiei

În cadrul vizitei sale oficiale la Bruxelles, Igor Dodon, candidatul PCRM la funcţia de primar general al Chişinăului, are astazi, 20 mai, întâlniri cu prim-ministrul Belgiei Yves LETERME, precum si cu mai mulţi primari ai oraşelor belgiene şi cu reprezentanţi importanţi ai mediului de afaceri din această ţară. Scopul întâlnirilor este identificarea unor noi oportunităţi de investiţii pentru municipiul Chişinău, stabilirea prealabilă a unor parteneriate cu instituţiile publice şi private din ...

În cadrul vizitei sale oficiale la Bruxelles, Igor Dodon, candidatul PCRM la funcţia de primar general al Chişinăului, are astazi, 20 mai, întâlniri cu prim-ministrul Belgiei Yves LETERME, precum si cu mai mulţi primari ai oraşelor belgiene şi cu reprezentanţi importanţi ai mediului de afaceri din această ţară.

Scopul întâlnirilor este identificarea unor noi oportunităţi de investiţii pentru municipiul Chişinău, stabilirea prealabilă a unor parteneriate cu instituţiile publice şi private din Belgia, familiarizarea cu modul de administrare eficientă a oraşelor belgiene, în special a Bruxelului, discutarea oportunităţile lansării unor noi proiecte de dezvoltare a infrastructurii în municipiul Chişinău.

În opinia lui Igor Dodon, Republica Moldova trebuie să dezvolte un parteneriat economic echilibrat, şi în Est, şi în Vest, iar la nivel de modernizare a capitalei, există oportunităţi reale şi foarte atractive, nevalorificate până acum, de atragere a investiţiilor pentru dezvoltarea Chişinăului.
Источник
Сообщить новость