поиск новостей
уведомления
сообщить новость
скачать приложение
рубрики
сюжеты
support
(+373) 22 888002
Point news logo
18 Октября 2013, 10:28
1487761

Află câți bani a primit Dodon pentru votarea președintelui

18 Окт 2013
147761
„Faptul că Dodon a negociat votul nu mă miră, dar că un judecător a acceptat să devină obiectul unei tranzacții, e dezolant!
„Faptul că Dodon a negociat votul nu mă miră, dar că un judecător a acceptat să devină obiectul unei tranzacții, e dezolant!

Fostul ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Anatol Șalaru susține că Igor Dodon ar fi primit 600 de mii de euro pentru a-și da votul pentru alegerea lui Nicolae Timofti în funcția de președinte al republicii.

Totuși, Șalaru scrie, pe o rețea de socializare, că nu faptul că Dodon și-a negociat votul îl miră, ci faptul că Timofti a acceptat să fie obiectul acestei tranzacții.

„Faptul că Dodon a negociat votul nu mă miră, dar că un judecător a acceptat să devină obiectul unei tranzacții, e dezolant! Oare cum se simte Timofti în pielea unui președinte, chiar dacă EA, pielea, costă cel puțin 600 000 euro?”, se întreabă Șalaru pe facebook.com.

Contactat de Ziarul NAȚIONAL, Igor Dodon s-a arătat surprins că Anatol Șalaru a făcut o astfel de declarație, dar a evitat să o comenteze.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмитеctrl + enter