point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 1378

Interviu cu moldoveanca de la „MasterChef”. Ce ar face cu banii dacă ar câștiga concursul de gătit

Moldoveanca Ana Rotaru, una dintre cele mai simpatice concurente din acest sezon  la „MasterChef”.
Moldoveanca Ana Rotaru, una dintre cele mai simpatice concurente din acest sezon la „MasterChef”.

De-a lungul celor două ediţii, „Masterchef" a schimbat multe destine. Moldoveanca Ana Rotaru, una dintre cele mai simpatice concurente din acest sezon, a aflat că este însărcinată după ce a trecut de preselecţiile pentru emisiune şi va naşte în luna august a acestui an.

Ana spune că la momentul înscrierii sale în concurs nu era însărcinată. Mai întâi a aflat că a fost acceptată pentru preselecțiile de la „MasterChef", iar după aceea, exact în ziua Revelionului a aflat și marea veste. Totodată, moldoveanca spune că urmează să nască pe 23 august și va avea un băiețel.

Dacă ar câștiga premiul „MasterChef”, Ana spune că și-ar cumpăra un apartament în București, dar și-ar deschide și o mini-fermă. „Stau în chirie deja de mulţi ani şi odată cu apariţia bebeluşului ar fi binevenit să am un spaţiu locativ în proprietate. A doua opţiune ar fi o mini-fermă, mai bine zis crescătorie de iepuri, porumbei sau nutrii, aş alege doar două din cele trei opţiuni".

Înainte să intre în competiție moldoveanca mărturisește că nu a știut vreo reţetă cap-coadă cu ingrediente, gramaje fixe, ustensile necesare, ci mai mereu a improvizat.

Ana mărturisește că i-a fost destul de greu în prima etapă a concursului. Grețurile și starea de vomă le avea în fiecare zi.
„Vomitam în fiecare dimineaţă înainte de filmări, norocul meu era că greţurile mă ţineau câteva ore de dimineaţă şi nu toată ziua. Unii dintre colegi mă judecau pentru faptul că sunt însărcinată şi stau în concurs, din acest motiv încercam să nu le spun că mă simt rău ca să nu le dau câte un subiect în plus pentru discuţii", mărturisește Ana.

Moldoveanca spune că după competiţie neapărat o să urmeze cursuri de perfecţionare şi în domeniul bucătăriei, dar şi pe cele de somelier. Ea spune că și-ar dori să se orienteze spre bucătăria asiatică. În ceea ce privește lucrul într-o bucătărie profesionistă, Ana spune că e o muncă titanică și nu crede că este înzestrată cu atâta duritate, putere şi tărie pentru a face faţă unei bucătării profesioniste.

Ana Rotaru spune că iubitul ei este și el moldovean, dar povestea de dragoste dintre ei a început la București, unde ambii își făceau studiile. Moldoveanca spune că încă nu și-au oficializat relația, deocamdată sunt doar logodiți, însă nuntă o vor juca la vară, la Chișinău.

Ea spune că deja de cinci ani locuiește în România şi și-ar dori mult să rămână acolo, de altfel așa și plănuiește. Totodată, ea mai spune că are multe idei şi proiecte pentru viitor, pe care ar vrea să le implementez în România.