point news
Новости
  • 0
  • 2
  • 209

Start campaniei Facem curat lună. Din ce sector vor începe lucrările

Start campaniei Facem curat lună. Din ce sector vor începe lucrările
Start campaniei Facem curat lună. Din ce sector vor începe lucrările

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a convocat astăzi o şedinţă de lucru privind începerea campaniei de curăţenie de primăvară.

În cadrul şedinţei, la care au participat toţi operatorii de salubrizare din capitală, au fost stabilite priorităţile şi modul de intervenţie a serviciilor în perioada campaniei de curăţenie, scrie zugo.md.

Potrivit Silviei Radu, în această primăvară campania de curăţenie se va desfăşura sub genericul „Facem curat lună” și va începe chiar de mâine, 14 martie.

Operatorii vor acţiona concentrat, sector după sector, iar startul campaniei de salubrizare va fi dat în sectorul Ciocana, se arată într-un comunicat emis de Primăria Chișinău.

Pentru buna organizare şi desfăşurare a procesului de lucru, au fost stabilite adresele unde se va interveni, tipurile de lucrări și tehnica necesară. Operatorii de salubrizare vor acţiona pentru a asigura curăţarea trotuarelor, a staţiilor de aşteptare a transportului public şi a carosabilului. Concomitent, se va interveni în parcuri, scuaruri, curțile blocurilor de locuinţă şi vor fi evacuate gheretele abandonate. De asemenea, vor fi reparate și vopsite băncile din parcuri și locurile de joacă pentru copii şi curățați arborii. 

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!