point news
Новости
  • 2
  • 1
  • 1195

Explicația șoferului filmat în timp ce privește un film la volan

Explicația șoferului filmat în timp ce privește un film la volan
Explicația șoferului filmat în timp ce privește un film la volan

Un şofer şi-a organizat propria cinema la volanul microbuzului de linie pe care-l conducea. Cu un ochi în telefonul mobil, cu altul la drum, el găsea timp să dea şi rest pasagerilor.

Scenele care i-au scandalizat pe pasageri au fost surprinse în microbuzul 129 din Capitală. Șoferul neagă acuzaţiile şi spune că nu obişnuieşte să privească filme la volan, scrie publika.md.

„În nouă secunde în care acolo s-a arătat ceva, o imagine la mine pe telefon, asta nu înseamnă că s-a privit un film, că filmul avea să-l privesc cu un sunet oarecare", s-a justificat şoferul microbuzului, Iurie Ţurcanu.

Administratorul rutei a refuzat să ne ofere un comentariu în faţa camerei. La telefon, ne-a spus că şoferul a primit o mustrare aspră, iar la următoarea abatere, va fi concediat.

Şoferul cinefil susţine că nu are de ce să fie pedepsit.

„Nu văd motivul ca să fiu eliberat pentru nouă secunde în care nu e clar ce este acolo", a spus Iurie Ţurcanu, șoferul microbuzului.

Oamenii spun că întâlnesc des șoferi de microbuz care nu sunt atenți la volan.

„Se practică să asculte telefonul, muzica, nu îi interesează nimic din ce se întâmplă pe alături, că merge o ambulanță, un copil, că a căzut un bătrân".

„Ei și banii îi iau, și se uită la drum, și se uită prin părți, și vorbesc la telefon când merg. Ei conduc de parcă duc lemne, nu oameni și mai ales când le spui ceva, răspund de parcă le ești dator tu, dar nu ei".

„Poate să facă accidente, frânează brusc și oamenii cad. Nu se face așa. Dacă la volan, la volan. Trebuie de mers corect și disciplinar".

Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în acest caz.

2 comentarii. adaugă
valentina58 13 februarie 2018, 21:15 block
valentina58
valentina58
13 februarie 2018, 21:15

ESTI UN SOFER PROST SI NE EDUCAT AI CUMPARAT PERMISUL

2
catasinschii 13 februarie 2018, 23:00 block
catasinschii
catasinschii
13 februarie 2018, 23:00

TARA BERBECILOR ......ORI SOFER DE RUTIERA ,ORI TAXIMETRISTI ...TOT ACEEASI MAGARI SUNT

1
înainte →
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!