point news
Новости
  • 1
  • 0
  • 931

Centura oraşului Ungheni, filmată cu drona. Când va fi dată în exploatare

Imagini cu drona: Centura oraşului Ungheni, pe ultima sută de metri
Imagini cu drona: Centura oraşului Ungheni, pe ultima sută de metri

Deși autoritățile au dat asigurări că lucrările de reabilitare a drumului de ocolire a orașului Ungheni vor fi finalizate până în luna octombrie a acestui an, drumul rămâne a fi închis.

Asta deoarece necesită aplicarea unui ultim strat de asfalt, care este unul special și, respectiv, este nevoie de condiții corespunzătoare. Despre aceasta a vorbit astăzi Ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc în cadrul unei conferințe de presă, scrie realitatea.md.

În acest context, a fost anunțat un nou termen de exploatare a drumului de ocolire a municipiului Ungheni, fiind vorba de luna aprilie a anului 2018. 

Mai jos vedeți cum arată în prezent centura de ocolire a municipiului Ungheni. Imaginile au fost filmate cu drona în urmă cu două săptămâni. Gradul de realizare a proiectului este de 87%.

1 comentarii. adaugă
MARCIU 6 decembrie 2017, 19:27 block
MARCIU
MARCIU
6 decembrie 2017, 19:27

Nu necesită numai aplicarea unui ultim strat de asfalt dar si toata organizarea circulatiei rutiere (marcajele iar pe ultimul strat, parapetele de siguranta unde este nevoie dupa proiect, indicatoarele rutiere, stalpii de ghidare, benzi rezonatorii laterale daca sunt implementate in acest proiect)... mai este de muncit

0
înainte →
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!