point news
Новости
  • 0
  • 4
  • 13165

Adriana Ochişanu se mărită? Uite ce declară artista!

În presă au apărut informaţii precum că Adriana Ochişanu se pregăteşte să-şi oficializeze relaţia cu noul său iubit.
În presă au apărut informaţii precum că Adriana Ochişanu se pregăteşte să-şi oficializeze relaţia cu noul său iubit.

În presă au apărut informaţii precum că Adriana Ochişanu se pregăteşte să-şi oficializeze relaţia cu noul său iubit. Mai mult decât atât, se pare că cei doi planifică să joace nunta la vară, în iunie.

După patru luni de la divorţul de Cornel Botgros, Adriana Ochişanu este gata să-şi refacă viaţa alături de noul ei iubit, procurorul Sergiu Zmeu. 

Fosta noră a maestrului Botgros recunoaşte că-şi doreşte o nouă familie, alături de bărbatul potrivit.„Nunta este visul pe care orice femeie şi-ar dori să-l vadă îndeplinit. La timpul potrivit o să aflaţi, dar deocamdată pot spune că nu ne pregătim de nuntă. Visez la o nuntă, la o nouă familie, este un lucru normal”, a declarat Adriana Ochişanu pentru perfecte.md. 

Precizăm că anul 2013 a început cu un anunţ care a zguduit lumea mondenă. Unul din cele mai solide cupluri din showbiz şi-au anunţat oficial separarea.După ce Adriana Ochişanu a decis să divorţeze de Cornel Botgros, în presă au început să circule tot mai multe zvonuri despre faptul că artista şi actualul ei iubit ar fi avut o idilă de foarte mult timp, iar Sergiu Zmeu e cel pentru care ea şi-a părăsit soţul. 

În prima lună a anului, surse din anturajul celor doi ne-au mărturisit că aceștia s-au cunoscut în vara lui 2012. În ianuarie curent, actualul bărbat din viaţa vedetei se afla în proces de divorţ, iar din prima căsătorie are un băieţel de doi anişori. 

Într-un interviu pentru APROPO, Lidia şi Nicolae Botgros ne-au declarat că nu înţeleg cum de a putut fosta lor noră să locuiască sub acelaşi acoperiş cu soţul şi copilul ei, în timp ce era într-o relaţie cu Sergiu Zmeu. 

„Decât ducea o viaţă dublă, mai bine vorbea cu Cornel, ca doi oameni maturi. Poate stabileau să divorţeze pe cale amiabilă. Şi copilul lor ar fi suferit mai puţin, căci el e pricipala victimă. Mă doare că s-a ajuns până aici. Chiar şi acum, după ce a divorţat de feciorul meu, vreau să se ştie că nu-i doresc răul Adrianei. O compătimesc – nici ei nu-i este uşor în aceste momente. Regret că a făcut acest pas, dar îi respectăm decizia”, ne declara Lidia Bejenaru-Botgros.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!