point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 1135

Accident îngrozitor la Sîngerei! Maşina s-a făcut morman de fiare

Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite. Foto: pr.gov.md
Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite. Foto: pr.gov.md

Un bărbat, în vîrstă de 48 de ani, din satul Sacarovca, Sîngerei, a decedat, iar alte trei, între care şi un minor de 13 ani s-au ales cu leziuni corporale după un accident cumplit care a avut loc în după amiaza zilei de ieri.

Potrivit loliţiştilor, şoferul automobilului de model Dacia Logan, în vîrstă de 56 ani, din satul Sacarovca raionul Sîngerei, ce se deplasa cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe partea carosabilă, inversîndu-se s-a izbit violent de o rampă. Se presupune, că șoferul se afla în stare de ebrietate, însă urmează să se expună medicii narcologi.

În automobil la acel moment se aflau și trei pasageri, printre care fratele acestuia în vîrstă de 48 de ani și fiicele lui cu vîrsta de 20 ani și respectiv 13 ani.

În urma accidentului fratele șoferului a  decedat la fața locului, iar șoferul și cei doi pasageri s-au ales cu leziuni corporale.

Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite de către CPR Sîngerei.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!