point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 275

Parlamentul și Guvernul, ședință comună. Ce subiecte se discută

Parlamentul și Guvernul, ședință comună. Ce subiecte se discută. Foto: Europa Libera
Parlamentul și Guvernul, ședință comună. Ce subiecte se discută. Foto: Europa Libera

Speakerul Andrian Candu și președinții comisiilor parlamentare s-au întâlnit în ședință comună cu premierul Pavel Filip și membrii cabinetului de miniștri.

Demnitarii își propun să discute realizarea angajamentelor faţă de Fondul Monetar Internaţional şi vor trasa prioritățile pentru perioada următoare în agenda comună Guvern - Parlament.

În cadrul ședinței va fi examinată implementarea Foii de parcurs privind agenda de reforme prioritare în a doua jumătate a anului 2017, precum și a Planului legislativ pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană pentru 2017, scrie Agora.

„E important să avem o discuție în detaliu pe anumite subiecte. Să vorbim despre restanțe și realizări, dar să avem și o ocazie suplimentară ca președinții comisiilor din Parlament să discute cu miniștrii”, a spus Candu în debutul ședinței.

„Organizarea acestei reuniuni după vacanța de vară este o inițiativă e salutat, o practică ce și-a dovedit eficiența în trecut. E bine când ne coordonăm acțiunile. Îmi pare bine că am reușit să elaborăm acel plan unitar de acțiuni. Cel puțin înainte Guvernul se conduce după planul său și planul acordului de asociere. Planul unitar ne face să urmărim mai ușor realizările”, a declarat premierul Filip.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!