point news
Новости
  • 2
  • 0
  • 341

Legea anti-propagandă, publicată în Monitorul Oficial. Va intra în vigoare peste 30 de zile

Legea anti-propagandă, publicată în Monitorul Oficial
Legea anti-propagandă, publicată în Monitorul Oficial

Legea anti-propagandă a fost publicată în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare peste 30 de zile. Documentul prevede combaterea propagandei străine.

Interdicții vor avea doar programele informative, analitice şi militare și vizează posturile TV retransmise de statele care nu au ratificat Convenția europeană cu privire la televiziunea transfrontalieră, anunță Publika.md

Legea a fost promulgată de președintele Parlamentului, Andrian Candu, care a exercitat temporar funcţia de preşedinte, după ce Dodon a fost suspendat de Curtea Constituţională. 

Decizia autorităților de la Chișinău a intrat și în atenția Euronews, care a publicat un material amplu la această temă. Potrivit sursei, Moscova a criticat decizia și a numit-o un atac direct la adresa Rusiei. Jurnaliştii de la Euronews mai scriu că țara noastră reprezintă un subiect de dispută dintre Moscova și Bruxelles încă din 2014, când Moldova a semnat Acordul de Asociere cu UE.

În reportaj este menţionat şi faptul rezultatele ultimului sondaj, realizat în decembrie, care arată că susținerea pentru aderarea țării noastre la Uniunea Europeană a ajuns la cote record. Astfel, potrivit studiului IMAS, dacă în ţara noastră ar fi organizat un referendum, 60 la sută din populaţie ar vota pentru aderarea la UE.

2 comentarii. adaugă
n9mai 12 ianuarie 2018, 10:13 block
n9mai
n9mai
12 ianuarie 2018, 10:13

Bravo.....

0
animecar2143 12 ianuarie 2018, 10:26 block
animecar2143
animecar2143
12 ianuarie 2018, 10:26

da lejea anti minciuna cind oare o sa fie

0
înainte →
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!