point news
Новости
  • 7
  • 1
  • 418

Kuzmin vrea să plece din Moldova

Totodată, Kuzmin a spus că o parte din inima lui va rămâne în Republica Moldova
Totodată, Kuzmin a spus că o parte din inima lui va rămâne în Republica Moldova

Ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Valerii Kuzmin, așteaptă să fie înlocuit de o altă persoană și să plece din Republica Moldo

„Acum aproximativ un an, am solicitat conducerii să găsească o persoană care mă va înlocui. Sper că acest lucru se va întâmpla repede pentru că va coincide cu planurile mele personale și profesionale. Dar când președintele Rusiei va semna un astfel de ordin, nu știu”, a declarat Kuzmin în cadrul unui briefing. 

Totodată, Kuzmin a spus că o parte din inima lui va rămâne în Republica Moldova pentru că aici a cunoscut prieteni și oameni buni. 

La începutul acestui an, mai mulți reprezentanți ai societății civile, dar și partide politice au solicitat rechemarea lui Kuzmin în legătură cu tragedia care s-a produs, la 1 ianuarie, la postul de pacificatori de la Vadul lui Vodă, când un pacificator rus a împușcat un tânăr moldovean care a decedat ulterior.

Valerii Kuzmin a fost numit în funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar al Rusiei în Republica Moldova, la 27 iulie 2007. 

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!