point news
Новости
  • 2
  • 0
  • 437

Inna Şupac: Dodon face ceea ce vrea coaliția de guvernare

Inna Şupac: Dodon face ceea ce vrea coaliția de guvernare
Inna Şupac: Dodon face ceea ce vrea coaliția de guvernare

Preşedintele Igor Dodon vorbeşte despre pericolul destabilizării în societatea moldovenească, lucru pe care îl doreşte regimul de la guvernare, a scris preşedinta fracţiunii Partidului Comuniştilor, Inna Şupac, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit agenţiei infotag, ea consideră că scopul Preşedintelui este să ajungă până la alegerile parlamentare.

„Nici un fel de tulburări şi destabilizări. Indiferent de ce ar scrie astăzi pe Facebook Dodon. Şi atunci să se folosească de sistemul mixt pentru a obţine o putere mult mai legitimă decât azi", susţine Şupac.

În opinia sa, „dacă Dodon ar vrea cu adevărat să creeze probleme serioase autorităţilor, fără a recurge la proteste, el ar cere fracţiunii socialiştilor să-şi retragă voturile, să anuleze votul fracţiunii PSRM pentru introducerea sistemului mixt de alegere a parlamentului.

După cum a informat anterior infotag, comentând promulgarea de către speakerul Parlamentului, Andrian Candu, a legii privind combaterea propagandei ruse, şeful statului a declarat că "în alt context politic şi geopolitic, ar fi fost justificată o ieşire în forţă a poporului pentru a pune capăt acţiunilor sfidătoare ale guvernării. Acum însă, când până la declanşarea alegerilor parlamentare au rămas doar câteva luni, trebuie să evităm emoţiile şi dorinţa de a pedepsi Guvernul cu orice preţ". 

„Orice destabilizare socială sau revoltă poate produce victime şi va pune sub semnul întrebării rezultatele alegerilor parlamentare, fie şi anticipate", a scris Dodon.

2 comentarii. adaugă
vake 13 ianuarie 2018, 10:38 block
vake
vake
13 ianuarie 2018, 10:38

Taci din gura ,ca si tu si Dodon sunteti de la o mama.

1
valentina58 13 ianuarie 2018, 15:48 block
valentina58
valentina58
13 ianuarie 2018, 15:48

RIDE ---------HIRBUL DE OALA SPARTE -------VOI TOTI KOMUNISTI SI SOCEALISTI SUNTETI NISTE FASCISTI AI MOLDOVEI ------SPIONII KREMLINULUI ATI FOST TOATA VEATA ------ DE LA ----LENIN -----UN BANDIT CA SI VOI VO ADUS LA ASTA SI ACUMA TU DESCHIZI GURA -----DA VAFANCULO

0
înainte →
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!