point news
Новости
  • 3
  • 0
  • 405

Candu nu înțelege de ce se caută subtexte în demisia președintelui CC

Candu nu înțelege de ce se caută subtexte în demisia președintelui CC. Foto: Timpul
Candu nu înțelege de ce se caută subtexte în demisia președintelui CC. Foto: Timpul

Speakerul Andrian Candu spune că președintele Curții Constituționale, Tudor Panțîru, a demisionat din motive personale, legate de familie.

Candu s-a arătat surpins când a fost întrebat ce crede despre vocile care spun că Panțîru ar fi plecat din cauza că nu voia să participe la deciziile CC de suspendare a președintelui. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Important” de la TVC21.

Când Panțîru a demisionat, mai mute voci din opoziție au declarat că acesta a plecat pe fundalul ultimelor decizii ale CC, scrie Agora.

„Nu ați observat că e obișnuința unei opoziții care fac din țânțar harmăsar sau fac teorii ale conspirației?”, a întrebat Candu, retoric. „Domnul Panțîru a plecat pe motiv de familie, avea intenția mai demult. El a fost numit la propunerea CSM, și tot ei trebuie să selecteze alt candidat. Nu înțeleg de ce toți caută cusur la ceva. Domnul Panțîru are capacități deosebite, a fost senator în România, președintele Curții Constituționale din Bosnia și Herțegovina, judecător la CEDO, a fost un judecător onorabil și cu demnitate și la CC. Un astfel de om, dacă ceva se întâmplă și e în neregulă, credeți că nu ar putea ieși și să spună? De ce vrem să găsim rău acolo unde nu-i? Încercați să aflați lucruri care nu există”, a spus Candu.

3 comentarii. adaugă
spvspvspv 23 februarie 2018, 08:12 block
spvspvspv
spvspvspv
23 februarie 2018, 08:12

fiindca kriminalilor le trebuie judecatori dealde obada

3
tavalucvladimir 23 februarie 2018, 09:10 block
tavalucvladimir
tavalucvladimir
23 februarie 2018, 09:10

HOTII vor judicator de Buzunar!!!

2
prius53 23 februarie 2018, 09:58 block
prius53
prius53
23 februarie 2018, 09:58

da cum sa intelegi tu un criminal in serie lucruri normale ,tu curcanu dodon si plaha trei criminali care meritati puscarie pe veata ,si sa intoarceti miliardyl pe care lati furat

1
înainte →
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!