point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 1778

Încă două televiziuni din Moldova sunt pe cale să dispară

Este vorba de Euro TV și Alt TV, posturi care sunt controlate de Valentin Bodișteanu, proprietarul companiei petroliere Valiexchimp.
Este vorba de Euro TV și Alt TV, posturi care sunt controlate de Valentin Bodișteanu, proprietarul companiei petroliere Valiexchimp.

După ce în ultimile săptămâni s-a vehiculat în presă despre cazul de judecată dintre Publika TV și Jurnal TV, acum alte două televiziuni care sunt administrate de unul și același director sunt pe cale să dispară. Este vorba de Euro TV și Alt TV, posturi care sunt controlate de Valentin Bodișteanu, proprietarul companiei petroliere Valiexchimp.

Compania care dețiune aceste posturi de televiziune a intrat de aproape o lună în insolvabilitate iar angajații de la aceste două posturi nu și-au mai primit banii de luni de zile, unii dintre ei așteptând să-și primescă salariul încă din lunile ianuarie și februarie ale anului curent.

Potrivit unor surse neoficiale, postul de televiziune Euro TV are datorii față de televiziunea din România pe care o retransmite, Antena1, de aproximativ 50 de mii de euro. Cu toate acestea, emisiunile de la Antena1 pot fi urmărite și astăzi la Euro TV.

Directorul Euro TV, Sergiu Săndulescu, a declarat pentru unele surse ale căror nume nu au dorit a fi dezvăluite, că doritori de a cumpăra televiziunile sunt mulți, doar că prețurile lor sunt foarte mari. Acesta nu a răspuns la telefon pentru a afirma sau infirma aceste zvonuri.