point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 458

Imagini rare cu Marilyn Monroe, dinainte de a fi celebră

Imagini rare cu Marilyn Monroe, dinainte de a fi celebră. Foto: Click
Imagini rare cu Marilyn Monroe, dinainte de a fi celebră. Foto: Click

Un nou set de fotografii cu Marilyn Monroe a fost descoperit de familia unui fost agent de pază de la Hollywood. Acesta apare în câteva dintre imagini alături de celebrul sex simbol al anilor 1950.

Fotografiile n-au mai fost văzute până acum și au fost scoase la licitație la un preț exorbitant.

Garda de corp este Aviv Wardimon, a cărui familie n-a avut nici cea mai vagă idee că rudele lor au cunoscut-o cândva, personal pe Marilyn Monroe. În aceste fotografii, actrița apare în fața studiourilor 20th Century Fox, pe la sfârșitul anilor 1940, scrie Daily Mail, citată de Click. Wardimon și Monroe par să fi fost destul de apropiați, pentru că ea a fost surprinsă în câteva cadre îmbrățișându-l. Desigur, ea era la fel de drăgăstoasă cu toți bărbații din viața ei, firea ei radioasă și energică era renumită la acea vreme.

În alte imagini, ea apare și alături de niște soldați, cu care purta discuții, în timpul Războiului din Coreea. Wardimon a fost imigrant de origine israeliană în Statele Unite. Aici, el a lucrat ca gardă de corp pentru diverse celebrități, din câte se sugerează, dar nici măcar cei apropiați nu au bănuit că amintirile sale din tnierețe, păstrate în aceste fotografii, în pivniță, valorează o avere. Numai o singură fotografie ar putea fi vândută cu până la 1.000 de dolari.

Margaret Barett, director al Entertainment Memorabilia, este de părere că MArilyn Monroe avea în jur de 21-22 de ani în aceste imagini, ceea ce înseamnă că datează încă dinainte ca frumoasa blondină să devină celebră. Se mai poate vedea că în imagini apare îmbrăcată cu diverse ținute, ceea ce înseamnă că fotografiile ar fi putut fi făcute în zile diferite.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!