point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 384

Un bărbat, găsit decedat după ce ar fi plonjat într-o minge gonflabilă

Un bărbat, găsit decedat după ce ar fi plonjat într-o minge gonflabilă. Foto: Direct Booking
Un bărbat, găsit decedat după ce ar fi plonjat într-o minge gonflabilă. Foto: Direct Booking

Un bărbat care a devenit, în urmă cu 14 ani, prima persoană ce a supraviețuit unei plonjări în Cascada Niagara fără echipament de protecție a fost găsit decedat după ce ar fi încercat să repete cascadoria într-o minge gonflabilă.

Corpul lui Kirk Jones din Statele Unite a fost reperat la 19 kilometri în aval, la câteva săptămâni după ce mingea gonflabilă pe care a folosit-o pentru cascadorie a fost găsită în zona inferioară a cascadei.

În urma tentativei din 2003, el a scăpat cu doar câteva vânătăi și zgârieturi. Jones, în vârstă de 53 de ani, a dat atunci asigurări că nu va mai încerca niciodată să plonjeze în Cascada Niagara.

Reprezentați din cadrul New York State Park Police au explicat pentru publicația Post-Standard din Syracuse că trupul neînsuflețit al lui Jones a fost găsit la 2 iunie în râul Niagara, în apropierea localității Youngstown, la gura Lacului Ontario. Poliția a confirmat că era vorba despre același bărbat care supraviețuise căderii în gol din urmă cu 14 ani, potrivit agerpres.ro.

Agentul-șef de poliție Brian Nisbet a declarat pentru publicația amintită că Jones ar fi încercat să efectueze aceeași cascadorie utilizând o minge gonflabilă, la data de 19 aprilie.

În 2003, Jones a fost amendat de un tribunal din Canada pentru efectuarea cascadoriei ilegale și i s-a interzis accesul în țară.

El a povestit la acea dată că în timp ce în momentul plonjării în cascadă a simțit că era "aspirat în perdeaua de apă și apoi a fost învăluit în ea". Bărbatul a mai spus în cadrul unui interviu acordat televiziunii ABC că în timpul căderii s-a învârtit cu mare viteză și a simțit o presiune "incredibilă" în zona capului, apoi s-a lovit de stâncile de dedesubt și și-a pierdut pentru scurt timp cunoștința înainte de a ieși la suprafață.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!