point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 139

Trump spune că SUA s-ar putea răzgândi privind Trataul pentru Climă de la Paris

SUA s-ar putea răzgândi privind Trataul pentru Climă de la Paris
SUA s-ar putea răzgândi privind Trataul pentru Climă de la Paris

Trump spune că SUA s-ar putea răzgândi privind Trataul pentru Climă de la Paris și să revină asupra deciziei de a se retrage dacă acordul al trata Statele Unite mai corect.

El a spus că „a fost o afacere proastă pentru SUA”, repetând comentariile făcute atunci când a anunțat retragerea SUA în iunie anul trecut, dar a spus că nu are nici o problemă cu acordul în sine, scrie libertatea.ro.

”Este un acord cu care nu am nici o problemă, însă am avut o problemă cu acordul pe care ei (administrația Obama) l-au semnat deoarece, ca de obicei, au făcut o afacere proastă”, a declarat el.

”Așa că am putea să ne întoarcem”, a mai spus președintele.

Trump a subliniat că angajamentul administrației sale față de problemele de mediu înseamnă, „apă curată, aer curat”, dar a adăugat că „dorim și întreprinderi competitive”.

„Acordul de la Paris ne-ar fi afectat competitivitatea și nu vom lăsa să se întâmple acest lucru”, a spus el. Președintele american spunând că acordul de la paris ar costa 3 triliarde de dolari din PIB și 6,5 milioane de locuri de muncă – în timp ce economiile rivale precum China și India au fost tratate mai favorabil.

Când a anunțat în iunie anul trecut că va scoate SUA din acord, Trump a spus că dorește să negocieze o nouă înțelegere „echitabilă” care nu ar dezavantaja afacerile și angajații din SUA.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!