point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 471

Un englez, la un pas să fie ucis de peştele pe care l-a prins

La un pas de moarte după ce peștele pe care îl prinsese i-a sărit în gură și a rămas blocat.
La un pas de moarte după ce peștele pe care îl prinsese i-a sărit în gură și a rămas blocat.

Un bărbat de 28 de ani din Dorset, Marea Britanie, a fost la un pas să fie ucis de peștele pe care tocmai îl prinsese.

El a vrut să facă o glumă și, după ce a scos peștele din cârlig, a mimat că sărută prada, moment în care peștele de 14 centimetri a sărit în gură și a rămas blocat, relatează The Guardian.

Peștele limbă de mare a ajuns până în trahee, blocând respirația și provocându-i bărbatului un stop cardiac, scrie digi24.ro.

Prietenii acestuia au sunat la numărul de urgență și i-au acordat primele îngrijiri medicale până la sosirea echipajului de urgență.

„Băieții l-au resuscitat foarte bine, după instrucțiunile date de colegii din camera de gardă”, a spus Martyn Box, unul dintre paramedicii care a intervenit în acest caz.

„Era clar că trebuia să scoatem peștele înainte să ajungem la spital pentru că nu avea șanse de supraviețuire. Am folosit un laringoscop pentru a extinde complet gura și gâtul. Cu un forceps am reușit să prind coada peștelui și să trag încet ca să nu o rup, deși înotătoarele și branhiile rămâneau blocate. Eram conștient că aveam o singură șansă de reușită și, dacă peștele se rupea, pacientul nu mai avea nicio șansă”, a spus paramedicul Matt Harrison.

În cele din urmă, după șase încercări, peștele limbă de mare a fost scos întreg și bărbatul a fost oxigenat și transportat la spital.

„Nu am mai intervenit într-un caz atât de ciudat și nu cred că va mai fi cazul. Ne bucurăm că bărbatul nu a suferit efecte secundare în urma stopului cardiac”, a adăugat el.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!