point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 208

Hanks: Hollywoodul se va schimba radical după scandalul de hărţuire sexuală

Hanks: Scandalul de hărţuire sexuală. Hollywoodul, schimbat radical. Foto: Hidden Remote
Hanks: Scandalul de hărţuire sexuală. Hollywoodul, schimbat radical. Foto: Hidden Remote

Actorul Tom Hanks a declarat că la Hollywood este pe cale să se producă o schimbare seismică după scandalul de hărţuire sexuală care a zguduit industria filmului.

Hanks s-a referit la ceremonia Globurilor de Aur de duminică, în care participanţii au purtat ţinute negre în semn de solidaritate cu victimele agresiunilor sexuale:

“Mişcarea nu este o glumă şi are loc o recunoaştere şi aş spune că ceremonia de săptămâna trecută este prima dintr-o nouă eră care a început, Rubiconul a fost traversat”, a declarat Hanks, potrivit b1.ro.

Întrebat despre discursul lui Oprah Winfrey, în care vedeta tv le-a spus tinerelor fete că se “ivesc zorii unei noi zile'' când nimeni nu va mai trebui să spună MeToo, Hanks a comentat evenimentul:

''Oprah stătea pe un piedestal şi cred că în timp ce vorbea, pe aleea din faţa hotelului Hilton, apele s-au despicat în două şi deodată puteai vedea baza, iar chelnerii se duceau şi veneau, ca pe o scurtătură. După ce s-a oprit, apele s-au împreunat din nou, dar nu a fost doar un moment însufleţit, a fost un discurs antrenant''.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!