point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 806

Ce s-a ales din profesoara pentru care un elev s-a sinucis

Ce s-a ales de profesoara pentru care un elev s-a sinucis din iubire. Foto: libertatea.ro
Ce s-a ales de profesoara pentru care un elev s-a sinucis din iubire. Foto: libertatea.ro

Au trecut aproape 11 ani de la sinuciderea lui Bogdan Costache, zis Ralph, liceanul îndrăgostit nebunește de profesoara de română.

Profesoara Corina, de la balconul căreia s-a aruncat elevul ce-i era iubit, a uitat de tot de România. Femeia și soțul ei își retrăiesc a doua poveste de dragoste, departe, în Anglia, și sunt părinții unui băiețel.

În 2007, știrea că un elev s-a aruncat în gol de la balconul locuinței profesoarei sale a făcut înconjurul României. Numai că în spatele tragediei se afla o altă poveste… O poveste de dragoste interzisă între Corina Vasile și Bogdan Costache, zis Ralph. Deși căsătorită, profesoara de română și elevul ei nutreau unul pentru celălalt sentimente neînțelese de lume, scrie libertatea.ro.

Prins în capcana unui amor nebun, pe care nu-l putea desluși la vârsta lui, liceanul a clacat. Într-una din zile, când se afla în garsoniera profesoarei, în momentul în care soțul ei, Dragoș, era plecat, tânărul a decis că nu mai are pentru ce să trăiască. Iubita lui, profesoara Corina, tocmai îi spusese că această relație bolnăvicioasă trebuie să înceteze. Ralph s-a aruncat în gol și a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns.

Ancheta care a urmat a scos la iveală faptul că profesoara Corina nu se face vinovată de gestul lui Bogdan. A renunțat și la catedră, a ”înghițit” vorbele tăioase ale soacrei, dar nu a cedat. Deși au fost la un pas să divorțeze, Corina și Dragoș au trecut peste toate și au început o nouă poveste de dragoste. 

Cei doi au plecat în Anglia, unde s-au stabilit de ani buni. Vecinii de la blocul părinților lui Dragoș au declarat, pentru Libertatea, că în momentul în care au decis să părăsească țara, Corina și soțul ei au primit 7.000 de euro de la părinții bărbatului.

Anii au trecut, iar profesoara Corina pare că a lăsat totul în urmă. În România, a venit de câteva ori, anul trecut în vară, doar Dragoș, care și-a vizitat părinții. În viața lor, pusă acum 11 ani la grea încercare, a venit și un băiețel. Imagini cu copilul sunt trimise destul de des pe telefon sau prin rețelele de socializare părinților și socrilor aflați în Târgoviște.

Mai mult, pe plan profesional, Corina și Dragoș par să fi tras lozul câștigător. Ea este profesoară la o școală și câștigă zeci de mii de euro anual, iar el ar fi ajuns director adjunct la o bancă. Cu banii câștigați de-a lungul anilor, cei doi și-au cumpărat și o casă. De România și de tragedia de acum 11 ani nu mai vorbesc! A fost un moment din care, ne-au mărturisit vecinii din Târgoviște, unde au învăţat profesoara Corina și soțul ei.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!