point news
Новости
  • 1
  • 0
  • 903

Bogații din Albania șochează planeta

Bogații din Albania șochează planeta.
Bogații din Albania șochează planeta.

Albania are reputația unei țări sărace, dar baronii multimilonari din statul balcanic și beizadelele lor își expun fără menajamente bogăția.

Pentru beizadelele din Albania, Instagram este un loc în care își prezintă opulența, unele imagini frizând ridicolul, transmite realitatea.net.

De exemplu, un tânăr, evident tatuat până la refuz și cu ochelari de soare stă într-o cadă plină de teancuri de dolari americani, ținând în mână o șampanie scumpă.

O domniță din categoria noilor îmbogățiți albanezi a plusat la categoria animale de companie, renunțând la căței și pisici și și-a luat un tigru, pe care îl ține în lesă, sprijinită de o mașină 4x4 care și ea indică bugetul fără număr.

O altă tânără, îmbrăcată și accesorizată din cap până-n picioare în produse de firmă, ne arată că se plimbă cu un Mercedes de ultimă generație.

Se remarcă și un colecționar de ceasuri, care pare că are o bijuterie pentru fiecare zi a lunii, potrivit Daily Mail.

1 comentarii. adaugă
MecanicAuto 13 ianuarie 2018, 17:05 block
MecanicAuto
MecanicAuto
13 ianuarie 2018, 17:05

Ei nu-s bogați,Ei vizibil au probleme cu educația de 7 ani. Bogați vor fi cînd vor începe o afacere din temelii,o afacere curată fără mahinatii,fără părinți. Ce fac ei e apă la moară.😎😎😎😎

0
înainte →
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!