point news
Новости
  • 0
  • 0
  • 100

Ambasadorul SUA: Corupția poate fi o amenințare la adresa NATO

Ambasadorul SUA: Corupția poate fi o amenințare la adresa NATO. Foto: digi24.ro
Ambasadorul SUA: Corupția poate fi o amenințare la adresa NATO. Foto: digi24.ro

Corupția poate reprezenta o amenințare la adresa NATO, spune Hans Klemm, SUA în România. Prezent la Cluj, diplomatul și-a exprimat îngrijorarea față de modificările legilor din Justiţie.

„Este necesară construirea și menținerea unui sistem capabil să lupte împotriva corupției. Guvernul SUA a notat îngrijorarea noastră față de propunerile de aici din România lansate de Ministerul Justiției și dezbătute acum în Parlament. Mai multe instituții din România, asociații profesionale, societatea civilă, Uniunea Europeană și mai multe guverne ale mai multor state membre UE și-au exprimat, de asemenea, îngrijorarea față de aceste draft-uri de legi”, a spus Hans Klemm, citat de Digi24.

Secretarul de stat Tillerson, săptămâna trecută, în cadrul unui discurs despre apărarea Europei, a spus, citez „Statul de drept și reprezentarea unui guvern sunt goale atunci când sunt luate separat de societăți civile vibrante și respect în fața unor adevăruri evidente. Păstrarea idealurilor occidentale depinde de cât de dispuși suntem să apărăm esența adevărului" În viziunea noastră, în ultimul deceniu România și-a crescut credibilitatea în lupta împotriva corupției și crearea unei justiții independente”, a adăugat ambasadorul SUA.

0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!