point news
Новости
 • 5
 • 4
 • 5197

Cum arată, cu adevărat sânii Selenei Gomez

E tanara, intr-o forma fizica grozava si, teoretic, nu are nevoie de retusari in Photoshop. Cu toate astea, editorii foto ai revistelor in care apare Selena Gomez nu sunt de aceeasi parere...cel putin atunci cand vine vorba despre bustul vedetei.

 Selena Gomez este una dintre cele mai frumoase si talentate tinere actrite de la Hollywood. A reusit sa isi depaseasca statutul de "star Disney", iar la numai 20 de ani este deja in topul celor mai sexyfemei din lume realizat de FHM in 2013.

Deocamdata a fost facut public doar clasamentul realizat de FHM Marea Britanie, unde Selena s-a clasat pe pozitia 32. Probabil in topul FHM SUA va ocupa o pozitie mult mai inalta, avand in vedere ca cei mai numerosi fani ai ei sunt in Statele Unite.

Formele sale apetisante, care au adus-o in topul celor mai sexy femei din lume, nu sunt insa pe placul tuturor, asa ca, uneori, in pictorialele pe care le realizeaza sanii ei sunt retusati. Pentru a fi si mai sexy, bustul Selenei este marit cu ajutorul Photoshopului.

Pozele facute de paparazzi de-a lungul timpului cu Selena Gomez ne arata cum stau lucrurile in realitate. Vedeta are dimensiuni normale, insa sanii ei nu sunt chiar atat de mari cat par in pozele din reviste.

5 коммент. добавить

 • pictorr

  Na poslednem foto, jivot u neio prosto zagleadenie!)))

  7

 • Kostea T MAX
  pictorr:

  Na poslednem foto, jivot u neio prosto zagleadenie!)))

  вся реплика

  )))))))))))))))) PARCA ARE 80 DE ANI

  2

 • trulala

  она ужасна....и ей всего 20 лет... кто ее загнал в топ 100? что за извращенцы?
  фу пля!

  4

 • Meckon
  trulala:

  она ужасна....и ей всего 20 лет... кто ее загнал в топ 100? что за извращенцы?фу пля!

  вся реплика

  Согласен.

  Я считаю что если следить за собой, то это не только 5 кг балиги на лице, но и фитнесом хоть чуток заниматься


 • kp500sale
  Meckon:

  – Согласен.Я считаю что если следить за собой, то это не только 5 кг балиги на лице, но и фитнесом хоть чуток заниматься

  вся реплика

  Balighi? :DDDDDDD